Графиците на автобусите на автогарата в Самоков ще бъдат актуализирани. 

...
Графиците на автобусите на автогарата в Самоков ще бъдат актуализирани. 
Коментари Харесай

Актуализират разписанията на автобусите на автогарата в Самоков

Графиците на рейсовете на автогарата в Самоков ще бъдат обновени. 
За това заяви кметът на общината Владимир Георгиев през своята страница във Facebook.
 Община Самоков празнува 108 години от успеха при Булаир Община Самоков празнува 108 години от успеха при Булаир
Булаирската епопея за нас самоковци е неизменима част от историческата ни памет, за какво точно тук самоковски герои, проведени в 22-ри...
" Графиците с разписанието на автобусните линии би трябвало да са ясни за всеки един пасажер. За задачата настоящо разписание ще бъде оповестено на видно място и ще бъде изписано ясно и тъкмо. Всички качерни надписи с разписание, което не е настоящо все още ще бъдат закрити, с цел да не подвеждат хората. Това бяха главните акценти на срещата ми през днешния ден с началника на Автъогара Самоков Марян Бончев. Срещата бе продуиктувана във връзка със зачестилите сигнали от жители за неспазване на разписанията От друга страна предходната седмица организирах среща с превозвачите, на която те показаха терзанията си по отношение на повишение на цените за прилагане на автогарата. Наясно съм, че поради изключителната икономическа конюнктура пострада транспортния отрасъл, само че ние, като институция, утвърдила разписанието, също би трябвало да се съобразяваме с желанието на жителите. Ето за какво, настоящото разписание ще бъде сложено на видно място на постройката на автогарата, както и ще бъде оповестено на уеб страниците на Общината и на автогарата. Много значимо е, с цел да има положително качество на услугата, да има настояща информация. С началника на Автогарата се договорихме всеки месец да получавам отчет за неизпълнените курсове. По този метод ще засилим контрола по осъществяването на договорите, които Община Самоков е сключила с превозвачите.
Другият въпрос, който обсъдихме е за поддържането на чистотата в региона на автогарата. Подчертах, че това е в центъра на Самоков и взаимно би трябвало да поставяме старания той да има привлекателен тип.
Ще чакам и противоположна връзка от жителите, ползващи градския превоз, като ще реагираме по всеки един сигнал. ", показва още кметът.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР